Two weeks left!
Het echte aftellen is nu toch wel begonnen.
Over precies 2 weken begint ons Engelse avontuur!
Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om, vanaf de kerstvakantie, alles geregeld te krijgen. We moesten ons officieel inschrijven bij de University, maar een versneld proces zat er niet echt in. Ook wij moesten het hele proces stap voor stap doorlopen en daar gingen een paar weken overheen.
En zo ging er ook een hele hoop mis; we moesten klikken op linken die er niet stonden, we moesten wachten op een informatiepakket dat opgestuurd zou worden(heb 'm overigens nog steeds niet, maar Laura wel) en we moesten een reply-slip terugsturen, die er helemaal niet bij zat.
Mijn enrollment-proces(de inschrijving) is nog steeds niet volledig, aangezien ze mij ingedeeld hadden bij Archeologie, i.p.v. bij Health sciences. Ze moeten nog steeds mijn gegevens aanpassen en het allemaal goedkeuren. Daarom was ik bang dat ik geen kamer aan kon vragen, maar dat is gelukkig ook gelukt van de week!
Maaaar, ook dat verliep niet zonder problemen... we konden niet de juiste periode van ons verblijf invoeren, waardoor we dachten dat we geen kamer aan konden vragen voor de data dat wij zouden komen. Dus hebben we maar weer een mailtje gestuurd naar de accommodation office..
Serieus, volgens mij zijn ze daar de afgelopen weken helemaal gek geworden van onze mailtjes. Ze zullen vast wel denken dat we niets zelf kunnen regelen ofzo, want we hebben ze helemaal platgebombardeerd met allerlei vragen
Maar zoals ik al vertelde, hebben we van de week ein-de-lijk een kamer aangevraagd!!
Dit was voor ons het allerbelangrijkste, maar die mogelijkheid kregen we, uiteraard, pas het allerlaatst.
We konden zelf een keuze maken uit de verschillende colleges(gebouwen waar studenten onder gebracht worden). Ook mochten we nog kiezen of we in een ''singel gender' gebouw wilden, maar wij houden wel van een lekkere mix
I.p. moeten we ergens deze week of maandag een aanbod krijgen voor een kamer en dan mogen wij beslissen of we het aanbod van die kamers accepteren. Spannende dagen dus.
We vliegen de 9e pas rond 15u en om 17u gaat het laatste personeel weg bij de University. En aangezien we er niet zeker van zijn dat we daar op tijd aankomen, hebben we maar besloten om de eerste nacht in een Bed&Breakfast te slapen. Zo hoeven we ons ook nog even geen zorgen te maken over het regelen van eten en bedden opmaken.
De volgende dag gaan we dan wel alles regelen op de campus en een busabonnement kopen e.d.
Verder hebben we inmiddels alle verklaringen, kopieën, prikken, formulieren e.d. wel bij elkaar weten te sprokkelen, dus dat zit wel goed.
Volgende week is de laatste week school, natuurlijk vol met allerlei toetsen, dus we moeten nog even flink aan de bak voordat we in het vliegtuig mogen stappen!
Tot snel!

Liefs
Brigit
Maaslander!!!
Ooh het is heel eng als ik dit lees. Net alsof je naast me zit te tetteren :D Haha :)
Anyway, ik beloof plechtig je verhaaltjes bij te houden!
Ik wens je super veel plezier, niet te veel aan school doen he. Oooooh ik kom niet meer bij de bieb in de buurt denk ik...
Ooh ja dat je het Duitse bier en de bratwursten maar niet mag missen! :D
Nee grapje..... have fun and enjoy your time there!
En dan moet alles nog beginne...
Dat word nog wat als je daar bent:P
Neej joh dat zal wel lukken(denk ik:P) de rest en ik zullen de boel hier wel volgen
Nog succes verder met die toetsen en ik zeg het alvast, veel plezier!
De rest en Simoon
dg brigit, het ziet er hoopvol uit, een mooi verslagje voor de opening. ja ja er komt heel wat bij kijken voordat je weg bent, ik blijf je volgen.
verder veel sucses met de voorbereidingen, groetjes opa
*snik* *snik*
Ik ga je missen Brigitje :(
Maar ik wens je in ieder geval heel veel plezier!
Liefs Jaimie