zustertjeinyork.reismee.nl

Welkom!

Hallo lieve mensjes!

Welkom op mijn blog, waar ik al mijn spannende avonturen in Engeland met jullie zal delen.
Over een maand begint namelijk het grote avontuur aan de andere kant van die streep water.
Mocht ik niet toekomen aan skypen, msnsen, smsen of mailen met iedereen, dan kan je op deze manier toch op de hoogte blijven.

Veel leesplezier and don't forget to leave a message!

Wink

Liefs,

Brigit

Btw.. Wil je een berichtje ontvangen wanneer ik weer iets überspannends beleefd heb? Geef je mailadres dan even door via de rechter kolom --------------->

Hieronder vast een klein voorproefje van onze bestemming!

De Minster of York vanaf de middeleeuwse stadsmuren

Lendal Bridge & Tower bij rivier de Ouse

Genoeg pubs in town;)

Kim

Super vet!! Heel veel plezier en ik zal je in de gaten houden ;)

x Kim

Pap en mam

lieve schat !

We zien je nu nog druk in de weer met je voorbereidingen op "je avontuur" in York. Mooi om te zien hoe je je best doet om rond de 20 kilo bagage uit te komen. En wat fijn voor je dat er zoiets als internet bestaat !

Wij wensen je daar in York een leerzame tijd met veel mooie ervaringen en dankbare herinneringen ...
Maak er wat vooral wat leuks van en vergeet dus niet om ook te genieten....
Pas goed op jezelf !!!

Liefs,
pap en mam

Michiel (je aller- allerliefste broer:-D)

Kan niet wachten tot je weg bent!

Nee geintjuhhh! Heel veel plezier en maak er de leukste tijd van je leven van!

Groetjes

HELLEN

he meisje een hele mooie tijd
en ga lekker genieten daar

lieve groetjes hellen

Yvonne de Swart

Geweldig, ik blijf je site volgen. Doe voorzichtig! Ik pas wel goed op mama, papa en je broertje :).

Tineke Oude Vrielink (van de bieb)

Hoi Brigit,
ik zag op facebook dat je naar York gaat. Echt stoer en leuk! Maak er een mooie tijd van.
Wel jammer dat je maar 20 kilo bagage mee mag nemen, choices, choices!

Nelleke en Rudy

Dag Brigit,

In eerste instantie zul je denken aan het opdoen van kennis en ervaring die te maken hebben met je werk.

Wanneer je er voor open staat, en dat doe je, krijg je er gratis en voor niets heel veel andere ervaringen bij.

Soms betrekking hebbende op York, zeker te weten ook betrekking hebbende op thuis.

Veel plezier.

We zien uit naar je ervaringen.

Nelleke en Rudy

emily

hey lekkerding,

jullie hebben ons weer verlaten.
het is hier echt heel saai. we zaten gisteren in een snikheet lokaal naar een saaie voorstelling te kijken.
en dan bij de gedachten dat jullie lekker in het vliegtuig zitten wordt ik helemaal beroerd.
ik hou jullie natuurlijk op de hoogte hoe het er hier aan toe gaat.
succes en ik wens jullie een super stage toe en natuurlijk heel veel plezier.

xxxx emily en de groetjes uit Nederland

Chyntia

Geniet van de tijd, ik volg.
Het zal een hele ervaring zijn, ben benieuwd naar je reisverhalen!